Пакетни услуги

Пакетни услуги

Подово покритие

При изпълнение на фундамента като ивичен с армирана плоча над него, подовото покритие може да варира в зависимост от желанията на клиента. Задължително преди това полагаме топлоизолация от Каменна вата, Stirofoam или Fibran.

Настилката на пода може да бъде изпълнена както следва:

При изпълнение на фундамента като ивичен с армирана плоча над него, подовото покритие може да варира в зависимост от желанията на клиента. Задължително преди това полагаме топлоизолация от Каменна вата, Stirofoam или Fibran.

Настилката на пода може да бъде изпълнена както следва:


1. теракот
2. гранитогрес
3. ламиниран паркет
4. дюшеме.

Дървена дограма със стъклопакет (PVC или алуминиева дограма)

Предалагаме Дървена стъклопакетна дограма, изработена от тройно слепен материал бял бор.

 

Rustic wooden frame isolated on white
Installation and connection of electrical equipment. Close up.

Електроинсталация

Полагането на електроинсталацията става в подовата конструкция и в предварително изработени отвори в дървените трупи от конструкцията на къщата, хотела или ресторанта.

 

Защитното покритието на кабелите с които се изработва инсталацията е съобразено с противопожарните изисквания, като самите кабели са положени в метализирани,гъвкави тръби, които гарантират сигурността на инсталацията.

 

Електро кабелите, които се използват са негорими.
За всяка една къща проекта за електроинсталация се изработва индивидуално.

ВиК инсталации

Полагане и изработка на ВиК инсталацията се прави от полипропиленови и PVC тръби.Проекта и самата изработка на инсталацията е съобразена с изискванията на клиента за мокрите помещения, така и с особеностите на терена.

Цялостно решение за банята

Фирма “Норива” с предоставените и изключителни права от Yato Ceramics и Winto Ceramics, предлага най – универсалната концепция за нов осъвременен дизайн санитарен фаянс; облицовъчни плочки и аксесоари за комфортно и удачно изграждане на най-уединеното място – Вашата баня.

С девиза “Човека преди всичко, а иновацията е постоянна”, фирма “Норива” проучва, трансферира и предлага с помоща на дизайнерските екипи на Yato и Winto Ceramics, най- успешното съчетание между предимствата на оборудването и технологията за създаване на нови принципи на индустриалния дизайн.

Нашите продукти са продукти от модерния вариант на соматологичната теория. Ние съчетаваме хуманност и чувство във всеки продукт с повече функция и красота.

Подова конструкция на втори етаж - дюшеме

Покрив

Има няколко варианта за изпълнението на покрива в зависимост от това дали вашата къша е едноетажна или двуетажна.
Ние предлагаме при двуетажните къщи над носещата дървена конструкция от дървени греди:
1. дъсчена обшивка
2. хидроизолация от воалит или друга на битумна основа
3. покривно покритие от профилирани ламарини или керемиди
На дървените греди от долната страна се прави втора дъсчена обшивка.Между нея и горната обшивка се полага топлоизолацията от минерална вата.
Топлоизолацията при варианта с един етаж се монтира върху дъсчената обшивка на гредореда.